Sunday 12 April 2009

Fam. Gardiner

Op deze dag zijn we eerts met de fam. Ryan wezen lunchen in Sheffield. Dit plaatsje is bekend om de muurtekeningen en er was nu een week met activiteiten met als thema deze muurschilderingen. Was het wat? Nee, niet echt. Maar we kwamen er dan ook voor de lunch. Na een ritje in de trein voor de kinderen, scheidde onze wegen en gingen we richting Launceston. Vandaag zouden we naar de Gardiners gaan. Voor degene die denken ze komen bekend voor...dit gezin is toen ook 1 week bij ons geweest in Nederland.
Toen we aankwamen, was Madeline nog aan het werk, wat ons de kans gaf om even bij te kletsen met Rodney en de kinderen. Grace was heerlijk voor ons aan het bakken geweest. Want in Australiƫ eet je Cross Buns. Iets wat heerlijk smaakt als het warm is met wat boter erop.
Als diner gingen we naar ons favoriete restaurant in Launceston waar ze de heerlijkste hamburgers hebben. Niet vette burger met slappe broodjes, maar echt goed vlees met veel verse sla/groente en een broodje naar keuze. Het was de eerste keer dat de Gardiners er kwamen en ze waren ervan onder de indruk.
Zo zaten we al een tijdje te eten en volop te praten toen Sebastian plotseling de aandacht wilde. Na zo'n 3 uur met ons opgetrokken te hebben wilde hij van z'n moeder weten of Gerrit een man was en of ik een persoon was. Iets waar we 10 minuten later nog om moesten lachen.
Aan het eind besloten de heren dat ze zin in ijs hadden, maar daarvoor gingen we naar Rodney's favoriete plek. Daar aangekomen kreeg Jack belangstelling voor mijn camera. Na even gezien te hebben wat en hoe ik dat deed wilde hij het wel eens proberen. Na een paar foto's van een tv en plafond, kreeg hij de smaak te pakken. Madeline moest wel even lachen, want van Rodney mocht hij nooit aan hun camera komen, die een stuk goedkoper was, en ik vond het wel goed.
Daarna wilde natuurlijk Grace en Thomas ook nog even. Wat resulteerde in veeeeeeele foto's waar er veel weer verwijderd konden worden. Maar we hebben veel lol gehad.
Nog weer even mee naar huis en voor je het weet is het weer laat en ga je weer richting de Ryan's. Maar we wisten wel dat we nog niet genoeg bijgekletst hadden, dus gingen we morgen wat met z'n allen doen. Wat dat spraken we nog wel af.

No comments: