Friday 20 February 2009

Wine tasting

Van het werk van Gerrit was weer een uitje geregeld. Bij de baas thuis zouden we een avond wijnproeven krijgen. Aangezien ik toch geen wijn drink, was ik al snel de BOB. Dus een collega opgepikt zodat hij ook rustig van de wijn genieten kon.
Ten eerste was het huis al indrukwekkend. Het had leuke speeltjes in huis, die niet echt kindvriendelijk waren, maar wel indrukwekkend. Zo had hij een vijver die van binnen naar buiten liep. Onder het raam was er dus een strook waar het water gewoon door kon stromen, maar door de hoogte van het water er geen luchttoevoer van buiten kwam. Ook de keuken was heel apart met leuke snufjes. Maar goed, daar kwamen we niet voor. Over de avond verspreid gingen ze dus 12 wijnen proberen. En aan het eind natuurlijk raden wat het was. Zo tussendoor was het heerlijk eten en wat bijkletsen met elkaar. Intussen weer andere mensen leren kennen, dus zulke avonden gaan dan steeds makelijker af.
Voor je het dan door hebt is het al 23.00 en heb je nog maar 8 wijnen gehad. Zulke avonden mogen wel meer gehouden worden.

No comments: