Thursday 26 February 2009

Eerste dagen

Voordat de dames wakker werden was al een groot deel van de zondag voorbij. Gelukkig hadden ze wat bijgeslapen. Dus om het rustig te houden zijn we naar een picknickplek geweest waar je vogels kunt voeren (de enige legale plek hier in de buurt). Dus daar stonden we met voer op de hand en voor we het wisten hadden we de eerste vogels al op de hand. Joyce bekeek het liever op een afstand, maar later die week durfde ze het ook zelf.

Voor nog meer dieren zijn we dan naar de dierentuin gegaan. We kwamen erg goedkoop binnen en we waren niet ontevreden. Er was genoeg te zien en was goed te doen in een middag.
De meeste tijd hebben we doorgebracht bij de apen. Het blijft leuk om te kijken. Ze hadden net eten gekregen, dus zaten ze vaak rustig te eten en zaten hun mensen te kijken. Het was wel leuk dat een emoe dacht dat joyce eten voor hem had, terwijl ze de camera pakte. Dus Joyce stond even aan de grond genageld.
Om een idee te krijgen hoe winkelcentra eruit zien zijn we naar Chadstone geweest. Voor hun al indrukwekkend, maar ik was wat teleurgesteld dat er een groot deel afgesloten was door het aanbouwen. Maar ze kregen een aardige indruk.
Ook zijn we nog naar een AFL (Aussie Rules) geweest. Het was de wedstrijd Collingwood-Richmond. Het zou de eerste keer zijn na lange tijd dat Ben Cousins zou spelen. Dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Ondanks dat het een pre-season wedstrijd was, waren er toch nog zo'n 40.000 mensen komen kijken. Het mooie hier vind ik dat het een spel met veel emotie is en toch zitten de supporters gewoon door elkaar. Geen ongeregeldheden, gewoon een wedstrijd kijken. Zo hoort het.

No comments: