Wednesday 31 December 2008

Tasmanië deel 2


We hadden nog wat meer dagen op Tasmanië die ook gevuld moesten worden. Dus 2e kerstdag/Boxing day is Gerrit met de mannen/jongens wezen golfen. Iets waar men echt van genoten heeft. Vol verhalen komt men terug van de golfbaan. De dames hebben zich maar vermaakt met de kleinere kinderen in het zwembad. Aangezien ze je echt blijven vragen of ze op je schouders mogen, vond ik het tijd voor iets anders. De clubs stonden er nog, dus zijn Gerrit, Ben en ik wezen golfen. Voor mij was het de eerste keer en het ging helemaal niet slecht. Er vloog geen gras over ons hoofd en de bal ging ook nog eens de goede kant op. Alleen had ik graag wat langere slagen gehad en op de green wat meer gevoel van snelheid. Maar al met al een hele leuke middag.

Daarnaast hebben we gewinkeld ('Underbelly uncut' gekocht) op bezoek geweest bij Mad en Rod en nog wat rond gereden. En daarbij ontdekt dat Tasmanië toch een heerlijk eiland is. Mooie natuur en heerlijk rustig en relaxed.

Nu nog even over Underbelly. Nog niet zo lang geleden was er een echte onderwereld-oorlog aan de gang in Melbourne. Nu is daar een serie van gemaakt die in heel Australië gezien kon worden en verkocht is, behalve in Victoria. Tegenwoordig kun je wel de serie kopen, maar hier is flink in geknipt en daardoor een stuk minder mooi. Dus nu we 'Uit de staat' waren, hebben we eerst maar eens de serie gekocht. Patrick (van Ruth) is politieman en wist ons te vertellen dat het heel realistisch verfilmd is. Dus we zijn benieuwd. Kijken of alle positieve verhalen waar zijn.

1 comment:

Ellie said...

Hoi allebei,

Nog de allerbeste wensen voor 2009! Ik weet niet of er iets misgaat, maar v.a. dat jullie aan het andere eind van de wereld zitten, heb ik 4 mailtjes gestuurd en nog geen reactie terug gehad. Komen ze wel aan? Zoniet, geef dan je adres even door, want contact houden wordt zo biet erg makkelijk.
Groetjes Ellie.