Thursday 5 June 2008

Even een foto inlijsten.

Na 3 weken shoppen is het nu dan toch wel compleet. We hebben nu toch het meeste wel. En de rest moet echt gekocht worden als we daar zitten. Dan zie je pas echt wat je nog mis en welke lege plekken nog opgevuld moeten worden. En aangezien Bert en Von nu op vakantie zijn en ik alle ruimte heb, ben ik maar begonnen met de voorbereidingen. Foto's bestellen voor de fotolijsten, Al het linnen een keer wassen en dan natuurlijk ook strijken. Het meeste is al uit de verpakingen gehaald, wat veel ruimte opleverd.
Gisteren kon ik dan m'n foto's ophalen. Natuurlijk gaan we het dan gelijk inlijsten. Dus het glas eruit halen om schoon te maken. Het glas wilde er niet uit en voordat ik het terug kon leggen zei het 'knak'. Even flink staan mopperen op mezelf en naar de winkel gegaan om even nieuw glas te halen. Dat was niet heel makelijk, want het was de maat 50 cm x 50 cm. Niet voorradig in de meeste winkels. Maar ik wist dat Ikea van die goedkope cliplijsten had, dus gingen we daar maar eens kijken. Gelukkig bied Ikea in veel gevallen een oplossing en nu ook weer. Dus blij ging ik naar huis. Glas schoongemaakt en klaar om in de lijst gelegd te worden. Past het niet in een hoek. Er zat dus een fout in de lijst. Daarom wilde de andere ruit er niet uit. Dus ik in de schuur van Bert op zoek naar hamer en beitel. De schuur van Bert ziet er net zo uit als de garage van pa, dus bekende weten wat het voor'n klus was om het te vinden. Alleen hun weten er de weg in. Afijn uiteindelijk de lijst aangepast en de ruit kon erin. Foto erin en de achterzijde erop. Even vast maken en toen met het laatste tikje zei de ruit weer 'knak'. Er werden hier even wat woorden de lucht ingeslingerd. Te laat om even een nieuwe ruit te halen. Dus de hele avond gefrustreerd naar een gebroken ruit zitten kijken. Na weer een bezoek aan Ikea is het dan eindelijk klaar. Maar goed dat we dicht bij de Ikea wonen.

3 comments:

Anonymous said...

Het is wel wat zo steeds naar Ikea.
Kijk eens op www.savemysofa.com Ze hebben heel veel leuke zaken die passen op Ikea banken en stoelen én ze leveren het bij je thuis.
Genieten.

Anonymous said...

Heeeey Familie.

Hoe gaat het daar.?

Blijf wel een beetje de site veel updaten he we willen wel weten wat er gebeurd ;)

Julie hebben vandaag de sleutel gekregen toch? wanneer gaan jullie er in?

Liefs uit kesteren

martin en mariette said...

Ha Demi en Gerrit.

Ik was even benieuwd hoe het met het huis is. Zijn jullie nog druk met klussen of zijn ajullie al aan het inrichten?

Heerlijk hoor dat jullie al zo ver zijn. Wij komen a.s zaterdag geheel onverwachts 3 weken naar Melbourne......wij hebben daar reuze zin in.

Nou, succes met alles.

Groetjes

Mariette (marjet van xpdite)