Wednesday 14 May 2008

YES, we hebben een....

huis. Woensdagavond zagen we het huis op internet, dus donderdag maar gelijk gebeld voor een afspraak. Ook Gerrit kon even van werk weg om te komen kijken. Van de buitenkant was het niet echt de stijl die we zochten, maar eenmaal binnen werden we toch enthousiast.
De indeling klopte gewoon (wat vaak niet het geval is) en alles zag er goed uit. De keuken en badkamers zijn niet echt onze smaak, dus ik heb wel wat te doen. Maar het is niet zo erg dat we er niet mee kunnen leven.

Ook de tuin heeft wat werk nodig. Het huis is 6 maanden terug nog helemaal geschilderd, dus ook dat is even niet meer nodig. Verder ligt het aan een doodlopende weg en dan bijna op het eind. We waren al een keer een huis wezen kijken in die straat en we waren gelijk weg van die omgeving. Lekker stil, maar toch weer dicht bij alles. Dus wij zaterdag een bod gedaan en zondagmorgen kregen we de bevestiging dat het huis van ons was. 20 juni krijgen we nu de sleutels.
Nu sta ik voor de 'vervelende' klus om te gaan shoppen. Alles weer nieuw kopen. Verschrikkelijk, maar ja iemand moet het doen. Het is heerlijk om alles weer opnieuw te kunnen kopen. Het voelt of dat we weer opnieuw gaan samenwonen. Alleen was het wel even 'Wat voor'n stijl willen we nu?'. Maar naar wat rondkijken weet ik het wel. Nu alleen van't weekend even checken of Gerrit het ook wat vind.

1 comment:

Chantal said...

Gefeliciteerd met jullie woning ziet er goed uit! Veel plezier met het het shoppen en inrichten enne voor leuke adresjes om te gaan shoppen hou ik me altijd aanbevolen ;)

Groetjes Chantal