Sunday 25 May 2008

Shoppen deel 2

Dus gaan we gewoon vrolijk verder. Wil je wat weten over winkels in de omgeving van Balwyn? Vraag maar raak. Het grappige is dat ik winkelen voor kleren en wekelijkse boodschappen verschrikkelijk vind, maar winkelen voor de inrichting heerlijk vind. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En het leuke is dat langzaam aan de uitverkoop begint. Nu gaat het echt leuk worden. Omdat we tegen het eind van het financiele jaar zitten in Australie, proberen ze nog zoveel mogelijk van de voorraad te verkopen. Wat leuke koopjes op kan leveren.
Uiteindelijk hebben we ook de eetkamerstoelen. Eerder deze week gezien en dit weekend plotseling $55,- p.s. goedkoper. Ze weten je hier wel over de streep te trekken. Dus ook dat hebben we geregeld. En dan is het makkelijk dat je een grote auto hebt, want nu kon alles in 1 keer mee.
Zaterdag hebben we de oppervlakte van het perceel gecontroleerd. Iets dat je hier zelf moet regelen. Iemand het laten doen voor zo'n $500,- of even zelf op pad. De keuze was snel gemaakt. Dus wij met een meetband op pad. Daarbij hebben we gelijk kennis gemaakt met de huidige eigenaren. Erg vriendelijke mensen. We waren gelijk een tijd aan het praten. Daarbij kregen we gelijk te horen dat veel dingen nog geen jaar oud waren. Dus veel hoeft niet binnen een korte tijd vervangen te worden. Daarna wilde Gerrit even checken waar het voetbalveld van Mt. Evelyn was. En meneer is tevreden gesteld. Het blijkt op loopafstand te zijn. En dan word er ook nog eens op zaterdag gevoetbald. Dus ze kunnen binnenkort een bezoekje van hem verwachten.

No comments: