Monday 14 September 2009

Melbourne CBD

En dan zijn we (Inge, Tom en ik) gewoon om 9.30 alweer op. Toen dan ook de rest uit bed was, zijn we richting Melbourne gegaan. Dus geparkeerd achter St.Paul's Cathedral en toen gaan wandelen door de binnenstad. Om wat lopen te voorkomen zijn we eerst met de trein richting Melbourne Central gegaan. Even langs de Factory gelopen en dan een heel rustige wandeling richting Flinder Street Station. Daarna richting Southbank om daar te lunchen. Het was een wat late lunch, maar niet minder lekker. Helaas was het niet heel mooi weer, dus het was vrij rustig op de Southbank. Wat minder mensen om naar te kijken dan.
Daarna zijn we naar de Eureka Toren gegaan. Eureka Tower
Hans had de hoogte gezien en besloot gewoon in het Belgische Biercafé, met natuurlijk een biertje, achter te blijven. Dus met z'n 4-en de toren op. Ger die dacht altijd dat ze hoogtevrees had, maar we zijn er nu achter dat dit niet het geval is. Ze is zonder angst op de glazen vloer gaan staan. Gelukkig is er nu ook het bewijs daar, middels een foto. Dus dat verhaal van hoogtevrees kan nu de kast in. Het uitzicht was prachtig. Het was erg helder die dag, dus zonder moeite konden we de Dandenong's zien. Helaas had ik mijn fototoestel niet meegenoemen, want er waren wel wat fotowaardige plaatjes.
Voordat we er weer eens uitkwamen, was het alweer tijd om richting huis te gaan. Het leuke van gasten is het lange tafelen. Daar doe je me altijd een plezier mee. Vooral als je naast iemand zit die dezelfde humor heeft als jou.
We zijn deze avond wel wat vroeger naar bed gegaan. Maar toch ook weer een eindje na 24.00.

No comments: