Sunday 12 July 2009

Er is er 1, oh nee 3, jarig.....

En langzaam aan kwamen er pakjes binnen voor Gerrit. En wat waren we blij met de dingen die we kregen. Alhoewel, er was iets waar ik (Demy) minder blij mee was....een DVD van Andre Hazes. Bedankt familie Vermeer. Hij is dan ook alleen voor als Gerrit alleen in de huiskamer is. Gelukkig maakte al het drop weer een beetje goed.
Net voor Gerrit's verjaardag kreeg ik plotseling een mail via Ticketek dat Ed Kowalczyk van Live aan een solotour bezig was en in Augustus in Melbourne zou komen. Het perfecte kado voor Gerrit dus. Dus iets waar hij nog even naar uit moet kijken.
Die avond kwamen Von en Bert eten. Aangezien we zaterdag al uit eten gaan om Von's verjaardag te vieren, besloot ik deze dag maar zelf te gaan koken.
Iedereen van deze kant, bedankt voor de kado's, telefoontjes en kaarten.
Dan hadden we die zaterdag dan de verjaardag van Von. Dus naar de Thai in Malvern. Er werd deze avond maar voor het gemak 3 verjaardagen gevierd. Dus naast Von, ook die van Andrew en Gerrit. Het was weer een BYO (BringYourOwn) dus iedereen had hun wijn/champagne meegenomen. Dus er was genoeg alcohol voor nog 3 verjaardagen. Het was een erg gezellige avond die afgesloten werd bij Louise en David thuis. Die hadden een heerlijk toetje gemaakt. Niet dat er veel plaats voor was.

No comments: