Saturday 14 March 2009

Laatste week

En dan heb je nog een week te gaan en wat doe je dan......WINKELEN!!!! Eerst maar eens naar Victoria Markets, zodat ze ook nog het centrum van Melbourne zien. Nog even naar Warburton, waar ik mijn portomonnee laat liggen/verloren. We weten nog steeds niet met zekerheid te zeggen wat er gebeurd is. Maar gelukkig zijn er nog eerlijke mensen op deze wereld. Een klein uurtje later heb ik hem al op kunnen halen bij het politiebureau en alles zat er nog gewoon in. De politie had netjes de bankpasjes geblokkeerd, dus dat hoefden we ook niet meer te doen.
Voor de rest was het winkelen bij DFO, Southern Cross (wat een beetje tegen viel) Knox City en Eastland. De meiden hadden nu wel alle souveniers en kado's. En voor je het weet ben je alweer aan het pakken en ga je weer terug naar huis. Humor is het wel dat toen ze net aankwamen zei Joyce dat dit de eerste en de laatste keer was dat ze kwam. Halverwege de vakantie wilde ze de tickets van haar opa en oma wel en nu wil ze gelijk gaan sparen om weer te komen. Weer een Australiƫ-fan erbij.
De laatste nacht heeft Joyce zeg maar niet geslapen en voelde zich niet lekker. Na een paar pijnstillers voelde ze zich iets beter. Geen lekker begin voor een terugvlucht. Uiteindelijk heeft ze een groot deel van de vlucht geslapen en was dus de terugvlucht erg meegevallen. En is het hier nu weer erg stil in huis en zit Spike voor de dichte slaapkamerdeur van de meiden. Bedankt meiden voor de leuke tijd en kom maar weer snel terug.

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Demy en Gerrit

Ik snap het twitteren niet zo! Ben ik misschien toch te oud???

Ik mis je blog berichtjes wel hoor. Geen update sinds 14 maart.....best al lang geleden.

Misschien anders toch live bijkletsen een deze dagen.

Groetjes Mariette

Demy said...

Lijkt me leuk. Ik kan even bijkletsen wel gebruiken. En ik zal echt wel weer bijwerken, maar dan heb ik weer even een paar regenachtige dagen nodig. Dus misschien deze week wel.