Wednesday 12 November 2008

Poliep

Zo gaat alles op rolletjes en dan plotseling krijg je minder bericht uit Nederland. Mijn moeder wist al sinds de operatie in Januari dat er ook nog een poliep verwijderd zou moeten worden. Half Oktober was het dan zover. Even een dagje ziekenhuis, word dan toch een lang verhaal. Tijdens de ingreep zag men dat het hard gegroeid was en dat het kwaadaardig was. Dus ingreep ging niet door en mocht ze gedurende de laatste weken onderzoeken ondergaan. Nu weten we dat ze de eerste week in December bestraald wordt en dat ze de week erna geopereerd word. Iets waar ze het meeste tegenop ziet is dat ze weer steeds naar dat ziekenhuis moet. Gelukkig ziet het er, ondanks de omstandigheden, positief uit. En leven we nu op een grote afstand mee. En de afstand is niet wat ik als moeilijk ervaar, want een dagje vliegen en je bent er, maar dat tijdsverschil. Want toen ze het hoorde lagen wij al te slapen en de volgende morgen lees je het mailtje en dan duurd de dag erg lang, voordat je dan eindelijk kan bellen.

2 comments:

martin en mariette said...

Ja......dit zijn dan de negatieve aspecten van zo ver weg wonen. Erg moeilijk en ik begrijp dat je dan zo machteloos voelt. Maar fijn dat je even naar Nederland kan om lekker in deze moeilijke tijd bij je familie te zijn. Ik wens jou en je moeder veel sterkte en het allerbeste.

Mariette

Demy said...

Dank je. Het voelt wel raar. Je leven krijgt hier net een beetje vorm en dan ga je weer terug naar je 'oude' leven. Ik had liever een andere reden van terug gaan. Maar het voordeel is dat je weer even familie en vrienden ziet. Dus elk nadeel heeft weer z'n voordeel.

Demy