Sunday 7 September 2008

Afspraken

Via het forum kwam ik in contact met iemand die hier 'in de buurt' woonde en na wat heen en weer mailen besloten we om elkaar een keer te treffen voor een kop koffie. Afgelopen dinsdag was het dan zover, om 11.00 zou ik Sigrid ontmoeten in Croyden. We gingen zitten, begonnen met kletsen en voor we het wisten was het was het voor haar alweer tijd om de kinderen van school te halen. Ik schrok gewoon dat het al na drieen was. Het was heerlijk om even ervaringen uit te wisselen en tips krijgen/geven van wat er hier in de buurt te krijgen of te doen is. Zeker voor herhaling vatbaar.
Toen we in 2005 hier op vakantie waren, zijn we bij David Jones in Melbourne naar de Spring Flower Show gaan kijken. Door de hele winkel staan dan prachtige bloemstukken.
Ik had het er al eens met Louise (ja inderdaad, dochter van.....) over gehad en hadden toen afgesproken dat we dit jaar met z'n 2en zouden gaan. Ze had op tv gezien dat de Flower Show weer begonnen was, dus wij afgelopen vrijdag op pad. Komen we aan in de David Jones in de CBD is er geen bloem te vinden. Bleek dat het op de tv over de David Jones in Sydney ging. We hebben zo gelachen. Na navraag bleek de Flower Show al 2 jaar niet meer hier word gehouden. Dus zijn we als straf maar gaan winkelen en lunchen. Dat was natuurlijk heel vervelend. Met daar tussendoor dan de flauwe grappen over prachtige bloemstukken. Uiteindelijk was het dan nog een heel geslaagde dag.

1 comment:

martin en mariette said...

Ha Demi

Volgens mij is Sigrid mijn zus! Tja, dan vliegt de tijd voorbij. Veel succes met de tuin en een zembad! Dat klinkt geweldig. Hier zit er nog maar weinig schot in de zaak. Ons huis is nog steeds niet verkocht. Ik raak het vertrouwen een beetje kwijt.

Veel succes met de tuin en tot horens.

Groetjes Mariette (Marjet)