Sunday 20 April 2008

Wii

Het is niet te geloven, maar we hebben al onze creditcard. Wie zei er dat het niet kon...
Intussen is ook onze 'particuliere' ziektekosten geregeld. Hier heeft iedereen een basisverzekering en dan kun je er voor kiezen om bij te verzekeren. Men zegt dat je dan eerder geholpen word en daarbij Gerrit met zijn goede gebit zou anders alles zelf moeten betalen. Laten we dat maar niet doen. Natuurlijk zijn er meer redenen, maar ziekenhuis en tandarts waren de belangrijkste redenen voor ons.
Aangezien alles weer opnieuw aangeschaft moet worden, zijn Rachel en ik vrijdag maar eens gaan winkelen. Niets gekocht, maar gewoon kijken wat er te koop is. En ik moet zeggen dat sommige dingen mij heel blij maken. Ook heb ik staan twijfelen voor de Nintendo Wii. Maar laten we eerst maar eens kijken wat Gerrit er van vind. Het is toch wel een beetje raar. Je hebt van alles nodig en dan koop je als eerste een Wii.
Zaterdag zijn we weer naar een huis gaan kijken. Ik ontdekte het op het internet en we waren er allebei gelijk helemaal weg van.
Komen we daar aan, blijkt er net die dag ervoor een bod te zijn gedaan. Niet te geloven. Zijn we allebei weg van een huis, is er 1 ons voor.
Wel nog even het huis bekeken, want de financien waren nog niet rond. Dus je weet maar nooit. Wij zijn dus sindsdien maar aan het duimen dat het niets word. Ook al weten we wel dat het niet zal helpen. Hij was al 6 maanden op zoek, dus hij zal intussen wel weten wat hij kan. Dus helaas............maar we blijven duimen.
We hebben nog wel even getracht andere huizen te bekijken, maar dit huis bleef maar in ons hoofd zitten. Dus zijn we maar richting huis gegaan. Onderweg hebben we de Nintendo Wii gekocht. Konden we zo onze teleurstelling van ons af spelen. Gerrit vond het wel leuk om een Wii te hebben, maar naar een paar potjes getennist te hebben vond hij het geweldig. Voor mij geeft baseball en golf de doorsalg. En voor je het weet sta je heel fanatiek te spelen. Wij vermaken ons de eerst komende dagen wel. Toch een mooie eerste aankoop voor het aankomende nieuwe huis.

1 comment:

Wolter Jan said...

Há Gerrit en Demy

Heb ik een bericht geblogd, blijk ik me eerst aan te moeten melden bij Google. Geen punt natuurlijk, maar na aanmelding wel m'n complete bericht pleite.

Dan nog maar een keer getypt.

Door de drukte op het werk heb ik jullie belevenissen even niet bijgehouden. Maar vandaag (maandag-dinsdag voor Koninginnedag) ligt het halve anbtenarenapparaat plat.
Dus ben ik vandaag maar eens door jullie dagboek heen gestruind.

Als eerste uiteraard gefeliciteerd met je baan. Toppie!!

De huizenfoto's zijn spectaculair. Zijn niet bepaald "bovenwoningfoto's".
Ik hoop dat het laatste huis niet aan jullie neus voorbijgaat.

Hier is niet zoveel veranderd op het werk. De eerste tekenen van de reorganisatie beginnen merkbaar te worden. Hoewel Jan Scheep nog steeds mijn roommate is. Hij had al lang een werkplek in de nieuwe organisatie moeten hebben, maar je weet hoe dat gaat in het gemeentelijke gedoe.

Wel, tot her mijn berichtje

Veel succes en ik laat nog wel een keer van me horen.

gr. WJ