Tuesday 11 March 2008

Melbourne

Eindelijk een bericht vanuit Melbourne. Van regen zijn we naar prachtig weer gegaan. Lekker wat zon en 30 graden. Niet slecht om mee te beginnen.
Op het laatst hebben we de nodige afscheidsfeestjes gehad. Deze waren zeer gezellig en we zijn blij met de opkomst en de mogelijkheid om iedereen nog een keer te zien/spreken. Daarbij hebben we veel mooie kaarten en kado's gekregen. Waarvoor dank. Natuurlijk waren ze niet zonder emoties. Het zou gewoon heerlijk zijn als je iedereen die je graag mag, mee kon nemen.
Spike was al voor ons uit gegaan. Hij kwam veilig aan en alles was goed. Leuk om allemaal te horen, maar we willen het toch graag zelf zien. Dus zijn we dan ook gelijk langs geweest. En inderdaad, alles ging goed.
Onze vlucht verliep voorspoedig en zonder problemen. We hadden eigenlijk zelfs geluk. Terwijl we op onze koffers stonden te wachten werden we aangesproken door iemand van de douane. Na een paar vragen beantwoord te hebben kregen we een stempel op onze kaart. Daardoor konden we de bagagecheck overslaan en gewoon gelijk naar de familie lopen. Dus iedereen stond in een lange rij te wachten en wij stonden binnen 5 minuten bij de familie.
We zijn dus de eerste weken bij familie. Dit is een heerlijk begin. Het voelt als een warm bad. We kenden ze dan ook al heel goed en zijn niet bang dat dit moeilijke weken gaan worden. Ze helpen goed op weg en dat geeft toch een rustig gevoel.
Zoals je dus kunt zien, het gaat ons hier goed af.

1 comment:

Anonymous said...

Hallo gerrit
ik wens je veel geluk