Thursday 13 March 2008

Regelen....

In een paar dagen hebben we al veel lopen regelen. Ten eerste de afspraak met VicRoads voor onze rijbewijzen. Daar kunnen we 3 april terecht. Een bankrekening is ook wel handig. Dus op naar ANZ. Daar kregen we goede uitleg van alles dus besloten we een rekening te openen. Dus tijd om de gegevens te verstrekken. We wisten dat Von en Bert in een goede wijk woonde, maar dat werd hier nog eens bevestigd. Toen ze ons adres hoorde keek ze plotseling op en vroeg ‘Hier verderop in de straat?’ Yep! Haar gezicht zei genoeg. Wel een leuk moment. Ook ons TFN is aangevraagd. Dit is dus een soort van sofinummer. Deze zullen we dan binnenkort per post toegezonden gaan krijgen.
Intussen is de temperatuur aardig hoog. We zitten zo rond de 38 graden. Van mij mag het wel wat lager. Deze overgang is toch wel wat groot. Maar echt klagen mogen we niet, want deze temperatuur is vergeleken met in Nederland een stuk dragelijker.
Vandaag zijn we even Melbourne ingegaan. Even kijken of onze favoriete Italiaan op de Southbank er nog steeds was. En jawel…… En het eten smaakt er nog steeds goed. Heerlijk op het terras aan de boulevard kijken naar de mensen die voorbij komen. En er loopt genoeg interessants met deze temperaturen. Van redelijk dik gekleed tot bijna niets. We hebben ons wel vermaakt.
We zijn ook bij Spike geweest en hij vermaakt zich wel. Hij eet en drinkt goed en had zijn plek wel gevonden.
Zoals je dus kunt lezen, we vermaken ons wel. Het is zeker geen straf om hier te zijn.

No comments: