Friday 6 March 2009

Great Ocean Road

Dan was het toch echt tijd voor de Great Ocean Road. Het weer was wat minder mooi, maar ons hoorde je niet klagen, want we hadden eindelijk regen. Hopelijk hadden ze het ook in het oosten van Victoria. Toch hoor je ons niet klagen als op het moment dat er foto's gemaakt gaan worden, de zon even doorbreekt.
We waren op weg richting Port Campbell. Als eerste fotomoment kregen we Bay of Islands.

Naar de nodige foto's gingen we weer verder. En na de London Arch en de Loch Ard Gorge hoorde ik een keer achter me dat "het wel veel op elkaar leek".

Dus zijn we daarna op zoek gegaan naar een overnachtingsplek in Port Campbell. Het voordeel van buiten het seizoen reizen is, dat je niets boekt en er altijd wel een slaapplek te vinden is. Ook nu hadden we er zo weer één gevonden.
Na de plek verkend te hebben zijn we naar de Twelve Apostles gereden. Er hing veel bewolking en je hoopte maar dat de zon erdoor zou komen. Na lang wachten hebben we het maar opgegeven.


De schemering begon al, dus vonden we het tijd om te eten. Je kon merken dat we weer in een toeristisch gebied waren, want we waren weer aanzienlijk meer geld kwijt aan eten. Maar Joyce en Christa vonden het nog steeds goedkoop, vergeleken met Nederland. Ze waren sowieso al verbaasd hoe goedkoop de vakantie was.
Gerrit was helemaal in zijn nopjes, want er was voetbal op tv. En daardoor hadden Joyce en ik eens tijd voor een goed gesprek.

No comments: