Tuesday 25 November 2008

Zwembad is af

Dan nog net voor vertrek naar Nederland is het zwembad af. Het water zit erin. Nu alleen nog het water op het juiste peil krijgen met de chemicaliën. Daarna is hij klaar voor de zomer die gaat komen. Het was even een strijd om alles op tijd klaar te krijgen. De werklui kwamen wel steeds, maar het ging niet in het tempo die ik graag wilde. Dus maar de charmes in de strijd gegooid om het toch op tijd klaar te hebben. Vooral dat vriendelijke lachen naar ze begon aan het eind wat moeilijk te worden. Vooral als ze om 13.00 nog even naar een andere klus gingen.
Nu hopen dat de zon het water snel op gaat warmen, want die verwarming doen we later. De aansluiting daarvoor zit er al, maar nu nog een keer de bizen op het dak. Maar dat zal wel volgend jaar worden.
Nu gaat dan het echte werk beginnen. Nu de bestrating van het terras en om het zwembad heen. En dan moeten we ook nog de pergola bij het terras bouwen. Hopelijk gaan we met de bestrating een eind komen in de kerstvakantie.
Daarna kunnen we gaan beginnen met het aanplanten en gras zaaien. Dat zal nog wel even duren, want dat is nu niet echt de juiste tijd. Want ik ga niet al ons tankwater gedurende de zomer gebruiken voor een gazon. Maar het zal wel een keer goed komen. Foto's volgen nog.

No comments: