Friday 15 August 2008

Victoria

Aangezien we tijdens onze reizen naar Australië weinig van Victoria hebben gezien, halen we dat nu in. Bijna elke zondag gaan we er nu op uit. Het is al zo gewoon geworden dat Spike zondags al standaard bij de voordeur gaat zitten. Zo hebben we al heel wat plaatsen gezien. Ten oosten van ons is al aardig bekent. We weten waar de skigebieden zijn, mooie uitzichten, waterdammen, watervallen en ga zo maar door.
Omgeving Kingslake
Ook zijn we een keer via Frankston langs de kust omhoog gereden.
Dagje zee: Brighton
Zo zijn we dus al op vele mooie plekken geweest. Het is echt leuk om te doen. En dan gewoon te beseffen dat je er nu zo vaak heen kunt als je wil. Niet zoveel mogelijk plannen in een paar weken. Gewoon relaxt rijden. Af en toe een winkeltje in, even ergens wat drinken/eten en aan het eind gewoon naar HUIS. Dus hier wat indrukken die we de afgelopen weken opgedaan hebben. Alleen hebben we geen foto's van Maryville met de waterval. Fototoestel was mee en de accu was geladen, alleen de geheugenkaart lag thuis op de tafel. Dom van me en op deze zondag had ik ook de hele fototas thuis gelaten, dus daar kon ik ook niet even een andere kaart uit halen. Die me kennen weten waarschijnlijk wel hoe vrolijk ik werd. Vooral als je een man hebt die dan zegt 'Heb je dat niet gecontroleerd dan'. Maar ja, dat is dan een goede reden om terug te gaan. Dus die hoogste waterval in Victoria hou je dan nog tegoed.
Melbourne CBD

Of je rijd naar Geelong met Familie en heb daar een picknick. Er was ook een markt(je) waar we even overheen gelopen zijn. En natuurlijk wilde Matthew, Bradley en Harry chocola waar heerlijk mee gesmeerd werd. Het was heerlijk mensen kijken en zeelucht opsnuiven.

No comments: