Monday 24 March 2008

Jobhunting

Deze week stond in het teken van een baan zoeken. Gerrit zag je alleen achter kranten en computer. Hij heeft op een paar advertenties gereageerd. Ook heeft hij met een telefonisch contact gehad met Coomes en daar heeft hij dinsdag 25 maart een gesprek. Donderdag zijn we mee geweest naar een bijeenkomst van de Rotary Club. Hier was een lid die wat contacten had in de civiele wereld en wilde Gerrit wel verder helpen. We kregen een map met informatie en telefoonnummers. Daar kan hij dinsdag mee aan de slag. Met goede vrijdag en pasen ligt hier dus alles stil.
Intussen zijn we weer bij Spike geweest. Hij was nu een stuk rustiger. De hond naast hem was dan ook vertrokken. Dat is dan toch weer wat geruster vertrekken.
Dit weekend gingen Von en Bert kamperen met dochter en gezin. Dus hadden we een auto tot onze beschikking. We konden dus de omgeving gaan verkennen waar we willen gaan wonen. Ze waren nog niet vertokken of wij gingen ook. De omgeving van Lilydale was prachtig en ook de Dandenongs. We hadden na een uurtje of 4 wel genoeg indrukken opgedaan dus we gingen naar huis. We konden immers morgen weer terug gaan. Dat liep net even anders. We zijn net een tijdje thuis en daar komt Von weer door de deur. De auto waar ze mee vertrokken waren had dus alle olie eruit laten lopen. Dus auto op een truck weer naar huis. Von was intussen al aan het bellen geweest voor een huurauto, maar door de feestdagen was er geen auto meer te krijgen. Dat vonden we ook onzin, want ze hadden er nog een auto staan. Dus zeiden we dat ze die auto maar moesten nemen. Na lang aandringen gingen ze dan accoord. Dus rond 17.00 gingen ze voor de tweede keer op pad. Dus gingen we intussen maar activiteiten bedenken zonder de auto. Dus gewoon met de trein de binnenstad in. Op zondag waren er verschillende markten, dus we hebben ons wel vermaakt.

No comments: