Saturday 15 August 2009

Eddie K

En dan was het eindelijk zover. Na al die weken wachten, mocht Gerrit naar zijn verjaardagskado. Ed Kowalczyk a.k.a. Eddie K trad op in The Forum in Melbourne.

We waren er nog nooit geweest, maar ik was gelijk onder de indruk van de sfeer. Het is een echt oud theater. Achterin heb je de tafels, dan komen er 2 rijen ovale tafels met banken en dan hadden ze op de dansvloer alleen stoelen. Even voor een indruk de link. The Forum
Wij zaten dus op de dansvloer, naast de bar. Wel zo makkelijk. Wat ook zo lekker is hier, dat je niet van die belachelijke prijzen betaald bij concerten. Dus je gaat niet met angst en beven wat bestellen.
Het was dus Eddie K akoestisch, met de liedjes van Live. En ik moet toegeven, ik was onder de indruk. Ik was bang dat de liedjes hun power zouden verliezen, maar niets was minder waar. Ik had alleen bij 2 liedjes dat ik echt wat miste. Van mij had hij dan ook nog wel even door mogen gaan. De sfeer was echt geweldig. Op het eind zat ook niemand meer op de stoelen. Nu gaat hij de studio in voor een soloalbum en ik ben benieuwd wat dat word.
En Gerrit....die was zo blij als een kind. En ik had hem geen beter kado kunnen geven.